Allsang med Allfader

Allfader inviterer til Allsang på Garasjepuben i Mosjøen den 16. mars, og Park 22 i Mo i Rana den 22. mars. Vi skal spille allsang-vennlige låter av andre band, men i kjent Allfader-stil: Brutalt, tungt og aggressivt!

Det er nesten tre år siden Allfader sist spilte i distriktet. 

Vi har i flere år jobbet med et nytt album, som begynner å bli helt ferdig på alle måter. Men å spille inn og gi ut musikk koster penger, minner han om. Og for å finansiere den nye utgivelsen inviterer vi til konsert, og håper så mange som mulig kommer for å støtte opp. 

Denne gangen gjør vi noe annerledes, siden det er lenge siden vi har gitt ut noe nytt og vi ikke vil gjenta oss selv for mye. Vi har bestemt oss for å kjøre en spesiell konsert hvor vi utelukkende spiller kjente, allsangvennlige låter av andre band.

Kanskje nettopp en av dine favoritter får denne behandlingen? Kom og finn det ut!

Garasjepuben 16.3.24: Billetter kun i døra
Park 22 22.3.24: Billetter her